Cuma, Şubat 3

Zoey de kim ?

Öhöm öhöm ! Merhaba ben Zoey. Öncelikle Zoey adının bana nereden geldiğini açıklamak istiyorum. Ben bir hafta boyunca kafamı gece evi serisinden kaldırmadım. Varsa yoksa kitaplar. Kitapları bir arkadasımdan alıyordum.Üç kitabı almıştım.Vampir serilerini pek sevdiğimi söyleyemem bu yüzden sadece ilk üç kitabı alıp okumaya başladım.Kitap ilk basta o kadar sıkıcıydı ki okumak bile istemiyordum.Yetmişinci sayfadan sonra kitap elimden düşmez oldu.Nasıl bir çılgınlık anlatmam imkansız.Yemeklerimi kısa kesip kitap okuyorum.Kitap okumak dışında yaptıgım işler benim için tam bir çin işkencesi sanki . Kendimi kitap kahramanın yerine koyup okurum kitapları. Sanki gerçekmiş gibi. Hayal dünyam çok geniş.Kitap kahramanı tabi ki Zoey . Zoey Kızılkuş. İnternette sürekli bu ismi kullanmaya başladım.Şimdi de olduğu gibi.

Şimdi kendimden bahsedeyim. Deliyim ,doluyum, alışverişkoliğim, oje hastasıyım, tam bir hayvan severim, harika bir kedim, uzaylı bir balığım , bir tanede kapluşum var . Zaten sokakta ki tüm kediler benim :D bunu yakında size fotoğraflı olarak açıklarım :D  15 yaşındayım . Sağlık sorunum nedeniyle okulda ki kaydımı dondurdum. Seneye başlayacağım. Belki ilerleyen zamanlarda size sağlık sorunumdan bahsederim. Herneyse saçmalayı seviyorum. Kendimi pek sevmiyorum . şimdilik bu kadar sanırım yeterince kendimi tanıttım. çok konuştum.
                                                SEVGİLER
                                                  ~  Zoey

8 yorum:

  1. Ee o zaman devamı gelsin diyelim...

    YanıtlaSil
  2. bende zoey adında bi çizgi film seyretmiştim, hırsız bir kedi ile kızın hikayesini, çok değişikti, unutmamışım hala :))

    sağlık problemlerinni geride kalması dileğiyle...

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :) bende izledim o çizgi filmi :)

      Sil
  3. E yeni postlar bekliyoruz :))

    Bu arada blogumda Dockers pantolon çekilişi var, ister kendine ister erkek arkadaşına, ister kardeşine.. Harika bir hediye, beklerim :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com/2012/03/give-away-dockers-lunapark-queen.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hergün post girmeye çalışıyorum. Çekilişin harika .Ama ben katılamıyorum :) bir sevgilim yok. ve erkek kardeşim de 7 yaşında. :)

      Sil
  4. Bloguna bayıldım harika olmuş canım:)
    Banada beklerim seninki kadar iç açıcı değil ama olsun:)

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Merhaba...

    bloglari dolasirken blogunu kesfettin ve cok hosuma gitti, izlemeye aldim :-))

    sende buyur gel sevinirim...

    sevgiler...

    YanıtlaSil

arkadaşlar yorum yapmanız beni gerçekten çok mutlu ediyor. Nasıl diyim böyle bulutların üstüne falan çıkıyorum :)